22 Ocak 2010 Cuma

23 Nisan 2010

merhaba canlar. 23 Nisan için bir program önerisi olan varsa, bildirirse iyi olur. tarihi kesinleştirdik diye düşünüyorum, ancak 24 nisan önerisi de oldu da. (sanırım uçak bileti, kalacak yer filan ayarlamak için )
düşüncelerinizi bekliyorum.
herkese sevgiler...

15 yorum:

  1. 23 Nisan Cuma gününe geldiği için ertesi gün yapalım daha rahat toplanırız denildi. Büyük olasılıkla 23 akşamdan veya uçakla 24 sabah gidileceğinden yorgunluk olacağı düşüncesi çıktı. Ama tabii ki Cuma esas toplantıyı yapamasak ta biz bir araya gelmeye başlayacağız. Burada önemli olan İzmirli arkadaşlarımızın gideceğimiz, toplanacağımız, kalacağımız yerleri düşünmeleri ve organize etmeleri

    YanıtlaSil
  2. merhaba,
    evet etkinliğimizi 23 - 24 Nisan olarak belirlersek, uzaktan gelecek olanlara daha fazla hareket olanağı tanımış oluruz. gerçi en uzak olarak ben ve murat görünüyoruz. ben 23 nisan da İzmir de olacağım. 23 nisan da gelenlerle akşam birlikte olunur, 24 nisan da hep beraber olunur.
    bunun yanında bütün organizasyonu İzmir'li arkadaşlara bırakmak, onlara yük olmaz mı acaba?
    ayrıca cumhur dan haberi olan var mı?

    YanıtlaSil
  3. Metincim sen çok yaşa. İzmirdeki arkadaşlardan rica edecektim Cumhur'a ulaşamazmıyız diye. Balçova'da oturuyordu. Ben İstanbula geldiğimde o asteğmendi, bir iki ay ona misafir olmuştum. İzmirde bir kere görüştük sonrası malum. Eğer görüşebilirsen çok iyi olur.

    YanıtlaSil
  4. Merhaba Sercan,MetinMehmet.
    Cumhur'un telefonu bende var.Birkaç defa aradım.
    0532 255 35 75

    Emekli olmuş.Bir telefonu daha var.Onu da vereyim size:
    0533 487 58 85

    YanıtlaSil
  5. telefon için çok teşekkürler murat. internette yaptığım araştırmalarda, cumhur un üye olduğu bir site olduğunu gördüm. o siteye ben de üyeydim. orada antalya hastalya mercedes otobüs satış müdürü olarak kartviziti vardı, ama telefonu yoktu. ben de hastalya yı aradım ama orada çalışmadığını söylediler. ben de umutsuzlığa kapılmıştım. yarın bir çeviririm, umarım bulabilirim. bir yakalarsam emekliyi, yapacağımı biliyorum.
    sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  6. Murat, Erdal la birlikte iken Cumhur'u arayp konuştuğumuz telefon hangisiydi?

    Arkadaşlar ben Mutatan aldığım numaradan o akşam Cumhur'u aramıştım. Biraz sohbet ettik, bu da benim telefonum görüşelim demiştik. Ama aramadı, umarım gelince O'nu da görürüz

    YanıtlaSil
  7. Merhaba Mehtmet.Şu telefon Cumhur'un:0532 255 35 75
    Az önce aradım cevap aldım.Toplantıdaymış.Bana dönecek.

    YanıtlaSil
  8. Cumhur ile görüştüm 19 Ocak Cuma günü saat 15.00 da Kordonda La Sera 'da olacak.

    YanıtlaSil
  9. bu gün zafer'in tel. bulmak icin almanya'da yasayan birilerine haber gonderdim. bakalım bulacakmıyız? bu arada kezban'ı da soyledim. belki o da oradadır diye. ama hatırlıyorum eskiden kezban söyle derdi," amerika'ya gidebilmek icin , bir amerikalıyla bile evlenebilirim" eger genclik düsüncesi degismediyse , onu amerika'da aramak lazım.

    YanıtlaSil
  10. su anda cumhur beni aradı, sesini hemen tanıyınca sasırdı.simdi kücük konsey izmirde toplandı. keske ben de orada olabilseydim.orada olanları kıskanıyorum. benim gibi gidemeyenler de kıskanıyordur herhalde.. hepinizi ozlemisim, arkadaslar. insan yaslandıkca daha mı duygusal oluyor acaba?

    YanıtlaSil
  11. Bugün İzmir'de toplanan küçük konseyi senden sonra bende aradım. Murat'la görüştüm. Müjgan,Nazif, Gülçin, Cumhur ve Cafer de oradaymış. Benim içinde bir yudum alın kadehten ve bir nefes çekin İzmir'den dedim. Cumhur'a söyle onu aradım ama dönmedi dedim, şimdi seni arıyor dedi Murat. Kapatır kapatmaz aradı biraz konuştuk bağımızı kesmeyelim dedi. Böyle sizlerle de bir araya gelelim dedi. Ya kardeşim bütün çabamız onun için zaten 23-24 Nisanda geliyoruz dedim.

    YanıtlaSil
  12. Merhaba arkadaşlar.Küçük Konsey çok güzeldi.Sizler de telefonla bağlandınız,çok duygulandık.Geç te olsa bir araya gelmek çok güzel.Nisanı sabırsızlıkla bekliyorum.

    YanıtlaSil
  13. Merhabalar sevgili arkadaşlarım,
    29 Ocak buluşmamızla ilgili güzel yorumlarda bulunan siz değerli arkadaşlarımıza gönül dolusu sevgiler.Aradan geçen yılların bizleri daha çok kaynaştırdığını görmek çok güzel.Murat'ı 27 sene sonra canlı kanlı kucaklamak çok güzeldi.Cumhur'la 17 sene sonra karşılaşmak heyecen vericiydi.Cafer,Gülçin ve yüzünden gülücükler eksik olmayan sevgili Müjgan'ı tekrar görmek çok güzeldi.Bu duygularla bilenmiş olarak 23 Nisan'da buluşmayı her zamankinden daha fazla istiyorum.
    Sağlıklı ve mutlu günler dileğiyle....

    YanıtlaSil
  14. merhaba,
    onca yıldan sonra yine kaynaşmak,
    yine sıcacık bir ortam,
    yine gözlerin içlerinin gülmesi, bende derin duygular yarattı.
    şimdi daha bir sabırsızlandım 23 nisan için.
    küçük konseye sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  15. şimdi sıra Hüseyin, Süleyman ve Yılmazer' de, büyük konseye onların da katılımlarını sağlamalıyız.
    Mehmet'ciğim, Musa'nın ifadesiyle onunla ara sıra da olsa görüşüyormuşsunuz, o da Ankara'daymış, ikna etmek sana düşüyor.
    Hüseyin ve Süleyman'la görüşmeye çalışacağım, Nazif'ciğim sen de destek olur musun?
    selamlar.

    YanıtlaSil