19 Ocak 2011 Çarşamba

SEVGİLİ ARKADAŞLARIM...

YORUMLARDA YAZMIŞTIM AMA , CEVAP GELMEYİNCE BAŞLIK ATMAK ZORUNDA KALDIM.

23 OCAK-26 OCAK TARİHLERİNDE, SERMİN VE SANEM, BANA GELİYORLAR.
GELEBİLECEK ARKADAŞLARIM CEVAP YAZARSA SEVİNİRİM, YATAK ORGANİZASYONUNU YAPACAĞIM, SİZLERİ RAHAT ETTİRMEYE ÇALIŞACAĞIM,ŞURADA KALDI 3 GÜN, HEYECANLIYIM VE CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM.

HEPİNİZE SEVGİLERİMLE...

3 yorum:

  1. ÇİĞDEMCİĞİM,SANIRIM BEN YATILI GELEMEYECEĞİM,MALUM OKULLAR AÇIK .AYRICA SENİ UMUTLANDIRMAK İSTEMEM AMA BELKİ BİR SÜPRİZ YAPABİLİRİM.GÜN İÇİNDE BİR ÇAY İÇİMİ UĞRAMAYI DÜŞÜNÜYORUM AYARLAMA YAPABİLİRSEM.(SİZLERİ ÇOK ÖZLEDİM VE GÖRÜŞMEYİ ÇOK ARZU EDİYORUM) BANA NASIL GELEBİLECEĞİM HAKKINDA BİLGİ AKTARABİLİRSEN SEVİNİRİM.BEN MASLAK -İSTİNYE'DEN GELECEĞİM.YİNE DE ÇOK UMUTLANMA ARKADAŞIM. SELAM VE SEVGİLERİMLE....

    YanıtlaSil
  2. Çiğdemciğim bana da çok ani oldu bu hafta sonu denince. Sanırım başka bir sefere artık :)

    YanıtlaSil
  3. GÖNÜLCÜĞÜM SELAM, gelebilirsin umarım. 3 yol var.
    çevre yolundan kendi arabanla gelirsen, izmit istikametinde devam edip, iki adet izmit çıkışlarını (doğu ve batı) gececeksin. kartepe tabelalarını izleyerek maşukiye merkeze gelince ben seni gelip alacağım.
    TRENLE GELMEK EN KOLAYI, haremden adapazarı trenine binip büyükderbent'te ineceksin , ben seni alacağım.
    otobüsle gelirsen, Harem'den efe tur izmit'e binip,izmit garajda ineceksin, yine ben seni alacağım. NASIL GELİRSEN, YAKLAŞIK 2 SAAT YOL YAPMAN GEREKECEK. BEKLİYORUM.

    MEHMETCİĞİM, SANEM'İN sömestir tatili sebebiyle böyle karar verdik. gelmeni çok isterim, bir bak durumuna belki bir yol bulursun rapor, dişim ağrıyor filan... olamaz mı?

    HEPİNİZE SEVGİLERİMLE...

    YanıtlaSil