24 Mart 2011 Perşembe

UYANIINNNN, SABAH OLDU...

HOROZ SESİNİ ÖZLEMİŞSİNİZDİR DİYE DÜŞÜNDÜM.
HUZURLARINIZDA RAMBO.

6 yorum:

  1. ARKA PLANDA DUYULAN, KÜÇÜK PAÇALI CİNS HOROZUMUZ, ADI EŞKİYA.
    KENDİNDEN KAT BE KAT BÜYÜK OLAN RAMBO'YA KAFA TUTUP GÜNDE BİR KAÇ KEZ KAVGA EDİYOR. TAM EŞKİYA. AYRICA BUNUNLA DA KALMAYIP, RAMBONUN HAREMİNDEKİLERE DE GÖZ DİKİYOR. BOYUNA POSUNA BAKMADAN.

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Çiğdem,
    blog'un yasaklı olması dolayısıyla zaman zaman
    bloga yazamıyorum.Bir kaç denemeden sonra ancak açılıyor .Videodaki sesler bizim uzun zamandır unuttuğumuz bir yaşamı hatırlattı.70 li yılların sonuna kadar şehir hayatına alışamayan apartman sakinleri azda olsa tavuk ve horoz beslerlerdi.Ama bahçelerin küçülmesi,insanların hoşgörüsüzlüğü,vs.vs sebeplerden dolayı besleme işi bitti.Küçük çocuklar horozu ve tavuğu resimlerde görüyorlar.
    Yaşadığın yer açısından yanlızlık bir dezavantaj olsada tabiat la içi içe olman çoğumuzun hasret çektiği bir şey.O güzel ortamda sana ve ailene sağlıklı ve mutlu bir hayat dilerim.............

    YanıtlaSil
  3. Sevgili Çiğdem,
    Bizim organiklerin sesini duymak çok güzeldi :)) Seslerinden gayet te sağlıklı oldukları anlaşılıyor :)) Aman onlara iyi bak, Rambo'ya göz kırpıyoruz buralardan.

    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  4. Ciğdem'ciğim bu sesin insananın içine huzur ve neşe vermesi ne ilginç değil mi? Yoksa sadece bu benim için geçerli mi?

    YanıtlaSil
  5. SANA KATILIYORUM SERMİNCİĞİM, BU SES BANA DA HUZUR VERİYOR, İÇİM NEŞEYLE DOLUYOR.
    BU SABAH EN KÜÇÜK HOROZ SAAT 7 GİBİ DEFALARCA ÖTTÜ, BAKTIM ALİ, HOROZ HER ÖTTÜĞÜNDE KAHKAHALARLA GÜLÜYOR. SANIRIM HERKES BU SESİ SEVİYOR.

    YanıtlaSil
  6. SEVGİLİ NAZİF, İYİ DİLEKLERİN İÇİN SAĞOL.

    SEVGİLİ METİN, HEPSİNE İYİ BAKIYORUM.

    ARKADAŞLAR, BU ARADA 2 ADET CİVCİVİMİZ OLDU PAÇALI.
    BAŞKA BİR PAÇALI DA KULUÇKAYA YATTI. ALTINDA KAÇ YUMURTA VAR BAKAMADIM. ÇÜNKÜ ELİMİ UZATINCA ÇIĞLIK ÇIĞLIK BAĞIRIP, SALDIRIYOR.
    BAHAR GELDİ. NE GÜZEL....

    YanıtlaSil