12 Haziran 2011 Pazar

FİGEN SAĞOLSUN....







Sevgili Arkadaşlarım.
Figen sayesinde çok hoş bir organizasyondan daha yeni döndüm. Sevgili Figen'in şirketine ait gemi ile biraz ege de dolaştık geldik.
tavsiye ederim eğer böyle bir işe kalkışacaksanız tek adres Apex Tour. Oraya gidiyorsunuz Figen Hanımı görüyorsunuz o sizin ayağınızı yerden kesiyor.
Bu durumda bende ona koccamannn bir motosiklet turu yaptırmaz mıyım?

6 yorum:

  1. Hoşgeldin Cumhur'cuğum.
    Resimler ve anlatımından gezinin çoook güzel geçtiği anlaşılıyor. :))

    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  2. Hoşgeldin kardeşim, ama 2. fotoğrafta olmasa hiç bir cazibesini göremedim :)kıraç topraklarda beyaz evler. Yoksa eğlencesi mi güzel buraların?

    YanıtlaSil
  3. Sevgili Arkadaşlar,
    Aman Allahım bu kadar kötü bir coğrafya ama nasıl dünyaya gazlıyorlar inanılır gibi değil. Ot yok su yok volkanik bir ada Santorini. Ama 1956 da yeniden yapılmış o zaman uçmuş. otantik yapı insanları çekiyor. Alaçatı ve şirince ve hatta Yeşilyurt köyü (Kaz Dağları) Asos örneklerinde olduğu gibi. Biz napıyoruz modern oteller. Adam bundan kaçıyor zaten.
    2.resim Mehmet'im ünlü beach club Paradise da çekildi ama inan bizim çok altımızdalar. Burda çok daha iyileri var inan ki.

    YanıtlaSil
  4. Haa bu arada 3. resim Mikanos2da gay plajı çıplak bi sürü saçma sapan adam vardı:(. Bu arada plajları bizimkilerden çok daha muhafazakar. neredeyse hiç üstsüz yok. Türkiye çok daha uçuk.

    YanıtlaSil
  5. Güzel bir gezi olmuş Cumhur'cuğum.Allah içine sindirsin.2012 de hep beraber RODOS'a mı gitsek aceba????.

    YanıtlaSil
  6. HOŞGELDİN CUMHURCUĞUM,
    iyi bir tatil geçirmene sevindim.
    sevgilerimle.

    YanıtlaSil