1 Ekim 2011 Cumartesi

Teşekkürler Metin'ciğim çok güzeldi çoğunluk ilkbaharı sever ama bence sonbaharın büyüsü bambaşka. Bu arada sizlere allah kolaylık versin ve korusun. Nazif'ciğim inan bana o ev satılır bizde akıllıdan bol ne var???? Bu arada Gülçinin oğlu yüksek yapmak için Almanya'ya gitti onun için iyi olur inşallah. Müjgan'da hiç bir şekilde buraya yazı yazamıyormuş. Çiğdemmm Fatsa'dan döndün artık neden sesin çıkmıyor Figen seninde öyle.. Ne yapıyorsunuz bakayım??

6 yorum:

  1. Evet Sermin'ciğim bizde akıllı çoktur."Her şey Allah'tan" deyip alırlar.Bina başlarına yıkılınca da "NEREDE BU DEVLET NEREDE BU HÜKÜMET" diye bağırırlar...
    Çiğdem ve Figen'i ben de merak ediyorum.Figen'i geçen gün cepten aradım ama ulaşamadım...
    Müjgan'ın bilgisayarını formatlayıp tekrar kurması gerekiyor.
    Gülçin'in oğlunu tekrar tebrik ederim.Gülçin'ede
    hasret dolu günlerinde sabırlar diliyorum....

    Sevgilerimle....

    YanıtlaSil
  2. SERMİNCİĞİM, SELAM.
    KONSERVE ÇEŞİTLERİ VE TURŞULAR, SALÇALAR, ERİŞTE DAHA BAŞKA TOHUMLUKLARIN SEÇİLİP GELECEK YIL DİKMEK İÇİN KURUTULMALARI V.S. BUNLARLA UĞRAŞIYORUM.

    AYRICA CHP KARTEPE İLÇESİ YÖNETİM KURULUNA SEÇİLDİM. VE EĞİTİM KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA GETİRİLDİM GENÇLERE VE BAYANLARA YÖNELİK 2 ADET EĞİTİM PROJESİ OLUŞTURDUM VE ONLAR ÜZERİNE ÇALIŞIYORUM.

    BENDEN HABERLER BU KADAR. HAAAA BİR DE , KEDİ ISIRDI BENİ, KUDUZ AŞISI OLMAKLA MEŞGULÜM.

    HEPİNİZE SEVGİLERİMLE...

    YanıtlaSil
  3. Çiğdem'ciğim geçmişler olsun, kolay gelsin, başarılar dilerim.... Yakında meclisde de görürüz seni inşallah.

    YanıtlaSil
  4. Çiğdemciğim geçmiş olsun.
    Ağustos ayında Özlemi de bir kedi tırmalamıştı. Tedbir olarak 3 adet kuduz aşısı olmak zorunda kalmıştı.Kedi yaşadığı için 4 ve 5 nci aşılar yapılmadı.Eskiden köpeklerden çekinirdik,şimdi kedilerden korkar olduk.Tuhaf bir dünya:)))

    YanıtlaSil
  5. teşekkürler sevgili kadriye, ve sevgili nazif.

    YanıtlaSil
  6. Merhaba arkadaşlar,
    Uzun zamandır internetten uzaktım. Bilgisayarım eylemdeydi, "benden bu kadar" dedi ve arızalanma numarası yaptı.
    Neyse,
    Çiğdem'ciğim, öncelikle geçmiş olsun, daha sonra da yeni sosyal faaliyetin için hayırlı olsun. Ayrıca da konserve, turşu ve reçel hazırlıkların için de kolay gelsin. Tabii şimdiye kadar çoktan bitmiştir işlerin, herhalde. Sevgili Kadriye'nin dileklerine ben de katılıyorum. Meclis seninle daha da renklenir, neden olmasın?

    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil