25 Aralık 2011 Pazar

Ellerine sağlık Mehmet sayfamız çok güzel olmuş inşallah yeni yılımızda böyle güzel, pırıl pırıl, renkli ve neşeli olur. Seninde resmin çok çok güzel olmuş Nazif ellerine sağlık gerçekten çok yeteneklisin. Ciğdem'ciğim de çok güzel yapıyor ama bu sene vakit bulamıyor herhalde. İlham perileriniz hep sizinle olsun.

3 yorum:

  1. Sağol Serminciğim.Güzel yorumları okudukça hevesim daha çok artıyor.Yeni resimlerimi de burada sergilerim önümüzdeki aylarda.
    Çiğdem'in ilham perileri çok tembel çıktı.Bir gayret edip başlasa devamı gelir.
    Ciğer's blogu her geçen gün pırıl pırıl ışıl ışıl
    yapıyor.Çok güzel oldu.....

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler Serminciğim, biraz renklensin istedim ortalık, ama artık biraz daha sık yazmaya çalışırsak sanırım daha iyi olacak, aktiviteye ihtiyacımız var.

    YanıtlaSil
  3. SERMİNCİĞİM NEREDEYSE 1 YILDIR HİÇ RESİM YAPMADIM. NAZİFİN DEDİĞİ GİBİ BENİM İLHAM PERİLERİM TEMBEL ÇIKTI. BİRAZ NAZİFTEN ÖDÜNÇ PERİ İSTESEM Mİ DİYORUM.

    BU ARALAR NEREDEYSE HER GÜN PARTİDEYİM, ÇÜNKÜ EĞİTİM KOMİSYONU BAŞKANI OLDUĞUM İÇİN BİRAZ YARATICILIĞIMI HAREKETE GEÇİRİP, GENÇLER VE BAYANLAR İÇİN BİR PROJE HAZIRLADIM, 3 AYDIR ONA YOĞUNLAŞTIM. BU KONU İLE İLGİLİ YARIN KAYMAKAMA BİR SUNUM YAPACAĞIM. İNŞAALLAH BAŞARILI OLURUM, BENİM İÇİN DUA EDİN LÜTFEN .

    HEPİNİZE SEVGİLERİMLE...

    YanıtlaSil