1 Nisan 2012 Pazar

Adana'da Bir Buluşma

Yer:Adana,Seyhan Baraj Gölü Kıyısı,01 Nisan 2012
Murat Akcan ve Metin Pekmez

Merhaba arkadaşlar
Metin ile Adana'da buluştuk,Seyhan Nehri kıyısında ,herkesin kulaklarını çınlattık.

10 yorum:

  1. Ben bunun hesabını sorarım bir gün, beni telefonla arayıp biz ne yapıyoruz bil bakalım deyip nispet yapanlar.... Afiyet olsun yarasın dostlarım :)) Oraya ben de bir gün geleceğim.

    YanıtlaSil
  2. Bence bu 1 Nisan şakası olmalı.Çünkü resim fotomontaj.Bir resimde 3 adet manzara var.:))) Ama yine de afiyet olsun sevgili arkadaşlar.....

    YanıtlaSil
  3. Fazla mı içtiniz ne? Fotoğrafta bir yamukluk var :))

    YanıtlaSil
  4. SAHİDEN BU FOTOĞRAFTA BİR GARİPLİK VAR.
    BİZE DOĞRUYU SÖYLEYİN BULUŞTUNUZ MU?

    YanıtlaSil
  5. Resim biraz puzzle gibi ama buluştukları doğru. Bu arada Metin seçimlerde bize destek vermek için üye oldu. 15 Nisan'da Ankara'da buluşacağız.

    YanıtlaSil
  6. MÜJGAN DA GELİYORMUŞ ANKARAya, geçen gün konuştuk öyle söyledi.

    YanıtlaSil
  7. Evet Müjgan, Cafer, Erdal, Murat, Metin, Rahmi Hoca, Zafer Hoca, Coşkun Hoca ve Ben. Aslında Yılmazer ve Kadriye'yi de bekliyorum.

    YanıtlaSil
  8. Merhaba Arkadaşlar.Resimde hiçbir montaj yok.Göl tarafı naylon ile kapatıldığı için iki ayrı resim gibi görünüyor.Farkındaysanız manzarada ve salkım söğütün dallarında bir devamlılık var.15Nisanda Ankara'da buluşacağız Mehmetlerle.Metin'in üyeliği onaylandı ama seçim listesinde,yani İlçe Seçim Kuruluna gönderilen listede ismi var mı bilmiyorum.1 nisan günü onaylanmış.
    Görüşmek üzere sevgilerimle Adana'dan

    YanıtlaSil
  9. Anaaam, Murat'ın da gözleri bozulmuş, naylon varmış, devamlılık varmış falan :))

    YanıtlaSil
  10. Sevgili Arkadaşlar, itiraf ediyorum, sizlerin sağlığına kadeh kaldırdığımız baraj gölünde çekilmiş bu resim tamamen fotomontajdır, asparagas haberdir. Benim alkol almadığımı cümle alem bilir. Tamamen masumane bir buluşma, kimliği belirsiz bir garson tarafından resmedilerek internet ortamına servis edilmiştir. Maalesef Murat arkadaşımızda buna habersizce alet edilmiştir. Bir de üstüne üstlük güya o ortamda telefonla Mehmet'i aramış ve "bil bakalım ne yapıyoruz?" demişiz. Külliyen uydurma. Şahidiniz var mı kardeşiiiiim. Sizinle adalet önünde hesaplaşacağım. Bu da böyle bilineeeeeee. Hıck. Hıck. Neredeyim ben, bunlar da kim?

    ( Not: şimdi ayıldım, Muraaaaat, arkadaş o gün bir resim çektirmiştik, bir karede üç resim olmuş yahu :) Nasıl başardın, resmin üstü başka, sol tarafı başka sağ tarafı başka bir yeri gösteriyor. ) Tamam arka planda şeffaf plastik vardı ama............ :))

    YanıtlaSil