2 Temmuz 2012 Pazartesi

Arkadaşlar, Çiğdem iki haftalık fatsa seyahatinden sonra evine dönmüş. İnternet hala yapılmamış. Durumundan farklı bir yorum çıkarılmamasını istedi. Haftaya da mavi yolculuğa çıkacaklarmış üç aile. Tekneyi Ali Bey ile Çiğdem kullanacakmış. Tekne kullanma dersleri alıyorlarmış. Bacağı şu an iyi durumdaymış. Herkese çok selamı var.

4 yorum:

  1. Bu güzel haber için teşekkürler sevgili Mehmet.
    Çiğdem Mavi yolculuktan dönünceye kadar sanırım interneti yapılır.O da aramıza katılır.Tekneyi kulalnırken dikkat etsin,mavi yolculukta kayalara çarpma riski var.Bu arada Metin de fazla abartmış sıcakları.Çukurova'nın sıcakları bu sene biraz erken geldi hepsi o.Biz de aynı sıcağı görüyoruz herhalde.
    Sevgiyle kalın

    YanıtlaSil
  2. Muratcığım Çiğdem için benim en korktuğum, yine ayağına bir şey olması. Umarım sağ salim gidip gelirler. Metin'in ise klima ile garip bir ilişkisi başlamış dediğine göre, birbirlerine sarılıp uyuyorlarmış.

    YanıtlaSil
  3. Çiğdem'in sağlık haberlerine sevindim. Doktor tavsiyesi herhalde, ayağın iyileşir iyileşmez tekne kullan :))
    Keyifli bir yolculuk ve tatil diliyorum Çiğdem'lere.

    Sağol Murat, abartmışım ha..... Bu yıla kadar yazlar hep nemli geçerdi ama bu yıl nem yok kuru bir yaz var. Kuruduk burada kardeşim. :))
    Mehmet, klima ile kanka olduk dediysek de, herhalde o kadar da değil yani :=) Çok elektrikli bir ilişki olurdu :))))

    YanıtlaSil
  4. Benim bildiğim Çiğdem sosyal yönü kuvvetli,parti ve kulüp çalışmaları yapan çok sevdiğimiz bir kardeşimiz idi. Geçmiş dönem blogdaki katılımları ve bizi sürekli dürtmesi onun bu özelliğinin bir göstergesidir.
    Her ne olduysa oldu interneti of oldu da....
    Allah aşkına neredeyse 4 ayı aşkın sürede hiç mi başka bir yerde çarşıda, pazarda, komşuda, Fatsa'da, istanbul'da, çiçeklerde kafelerde,aklınıza gelen herhangi bir yerde bloğu merak edip giremedi?
    Bu buluşmamızda neler olmuş görmek istemedi. ararsan yanıt vermek yerine bir günden bir güne herhangi birimizi bugüne kadar aradığı oldu mu?
    Herkesin bu soruya yanıtı "Cııık mı?"
    Eeee o zaman ister istemez ben kendi adıma farklı yorum yapacak durumda görüyorum kendimi.
    Napalım biz onu o kadar arıyor merak ediyorsak, Sen de bizi arayacaksın kardeşim.
    Yoksa "Men dakka dukka" olur.

    YanıtlaSil