12 Eylül 2012 Çarşamba

Arkadaşlar nerelerdesiniz  hazırlıklara mı başladınız bakayım?  Ben ilk hazırlığımı yaptım iki aydan beri ayağımın altı ağrıyordu  aman dedim şimdi bunlar beni orada çok yoracaklar dağ tepe yürütecekler  geziden caysam çenenizden kurtulamam onun için bugün doktora gittim bu ödem moda oldu galiba (yani biz yaşlanmadık) topuklu ayakkabıyla yürüyüş yaparsan böyle oluyor işte hemen tedaviye başladım inşallah geçer.  İnşallah gezimizde çok güzel geçer.

12 yorum:

  1. Sermin geçmiş olsun, dediğin gibi bunun yaş ile bir ilgisi yok. Daha ortopedik şeyler giymek gerekiyor, en azından iyileşinceye kadar. Merak etme sadece benim biraz daha temkinli gezmem gerekiyor ya da peluş takacağım farkedilmemek için :))

    YanıtlaSil
  2. merhaba arkadaşlar,

    serminciğim geçmiş olsun.Pazartesi selanik üniversitesinden döndüm.Tatilde ve kısa bir seyahatten sonra işe başlamak biraz sıkıcı oldu.Antakya gezimiz iyi olacak (rehberimiz artık proğramı açıklasa diyorum ek isteklerimiz olabilir).

    YanıtlaSil
  3. Sermin,
    geçmiş olsun...
    Durumun gezide biz engel olmayacak inan. Yerel rehberimiz senin için bir tahterevan hazırlatıyor diye biliyorum ve bunu taşıyacak 4 tane de karayağız delikanlı bulmuş. Bu durumda biz dere tepe yayan yapıldak yürüyeceğiz, sen de yardımcıların sayesinde hiç bir şeyden eksik kalmayacaksın. Topuklu ayakkkabıyla yürüyüş mü yapıyorun sen??? Geçmişte topuklu ayakkabı ile araziye çıkanlarda olmuştu :(

    YanıtlaSil
  4. Sevgili Hocam, istek ve temennilerinizi iletirseniz programı ona göre düzenlerim.
    Program kısaca şöyle;
    4 Ekim: Adana havaalanından Antakya otele transfer ve serbest zaman.
    5 Ekim: Otelde kahvaltıdan sonra serbest zaman
    6 Ekim: Otelde kahvaltıdan sonra serbest zaman
    7 Ekim: Otelde kahvaltıdan sonra Adana'ya hareket. Adana'da serbest zaman. Haavalanına transfer ve GÜLE GÜLEEEE YİNE BEKLERİZ seremonisi. :)))))
    Nasıl ama, güzel bir program değil mi?

    (NOT: 4-5-6 Ekimde şehir içi turlar ekstradır. Yeterli katılımın olmaması halinde rehber turları iptal etmeye yetkilidir. Tartışma falan da kabul etmez. ) :=)))

    Mehmet demeden ben diyeyim. "rehberi Metin olanın burnu .oktan kurtulmaz"

    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  5. Sermin'ciğim geçmiş olsun. Hızlandırılmış tedavi mi yaparsın artık ne yaparsın bilmem. :) Bak Müjgan Hocam "oralara kadar gitmişken hemen her yeri görelim falan" diyor. "Biz oraya dinlenmeye gitmiyoruz, yorulmaya gidiyoruz." diyor. Yani aman diyeyim sana. Aman kendine iyi bak ve hemen iyileş. Öyle bu sıcaklarda tahtırevan falan çekilmez hani. Otelde bizi beklersin, ona göre :)))

    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  6. Hepinize teşekkürler, Cumhur sana ayrıca teşekkürler bak Metin'e kalsa beni otel odasında bırakacak gelince bunun hesabı sorulacak. Arkadaşlar siz Müjgan'a bakmayın ve uymayın kendisi kuş olacakmış yanlış olmuş valla gezmek deyin hiç yorulmaz uyumaz acıkmaz maşallah :))

    YanıtlaSil
  7. Metinnciğimmm, lütfen acil oradaki işini bırak ve bizde rehberliğe başla:-) Senin gibisini asla bulamam ve bulamadım arkadaşım:-) Harikasın...

    YanıtlaSil
  8. Serminim çok geçmiş olsun,ve geçti değil mi?:-)
    Komite Başkanıma laf etmeyin, en iyisini yaşayalım diye uğraşıyor herhalde...:-)

    YanıtlaSil
  9. Yaşasıııın sonunda bir işe kabul edildiiiim. Sağolasın Figen'ciğim.
    Yukarıdaki programı bir seyahat şirketinin programından almıştım ve çok hoşuma gitmişti. Müşteri odaklı program diye buna denir ancak. Ne kendini ne de müşteriyi hiiiiç üzmeyeceksin. Otele bırakacaksın sonra da serbest zaman vereceksin, ne yaparsa yapsın. :=)

    Murat ile biraz önce görüştüm. Neyse ki arkadaşımız hayattaymışş. :)) Çok yoğun olduğu için bloga girememiş de falan da filan işte..... 7 Ekim'de bizlerle birlikte olacak, Adana içi turunu beraber gerçekleştireceğiz. ( Umarım )

    Neyse, seyahat programı ile ilgili olarak bu akşam biraz daha çalışacağım ve umarım sonuçlandıracağım.

    Müjgan'cığım bu arada hakikaten özellikle arzu ettiğiniz bir şey varsa hemen bildir ki programa ilave edebileyim.

    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  10. SERMİNCİĞİM GEÇMİŞ OLSUN. BEN AYAK ÖDEMİNİ İYİ BİLİRİM. ÇOKKK ÇEKTİM BİLİYORSUN . YUMUŞAK DOKUDA ÖDEM GİDERİCİ BİR İLAÇLA İYİLEŞMİŞTİM, BİLGİLERİNE..
    SEVGİLERİMLE...

    YanıtlaSil
  11. Evet yaa benimde rehberden biraz serbest zaman isteğim olacak. Araştırıp araştırıp serbest zaman koyuyor programa :))

    YanıtlaSil
  12. Bu programı yapmak için ne kadar emek harcadığımı tahmin bile edemezsin Mehmet. Hiç kolay değil bu işler canım. Çooook çalışman lazım çok. Herkesi memnun edecek bir program yapmak için gecemi gündüzüme kattım sölemesi ayıp :)))

    Ankara'da oturup da mızıldanıp durma, seni mi kıracağım, özellikle senin için 3 gün serbest zaman ayırdım, kıymetimi bil. Arkadaşımsın diye yaptım, başkasına yapmam. :)))

    YanıtlaSil