25 Eylül 2012 Salı

Neredesiniz Antakya yolcuları kimseden ses seda yok  çaktırmadan vaz mı geçtiniz yoksa?  Metinnnnn Murattttt orada durumlar ne alemde ? Siz nerelerdesiniz  ev sahipleri tık yok  acık bilgi verin çatlatmayın beni aaaa...

3 yorum:

  1. Serminciğim, gönlünü ferah tut...
    Metinciğimiz zaten gereğini yapıyor emin olabilirsin, Murat tan ses yok... haklısın:-)
    Ayrıca otel yetkilisi ile de bugün yapmış olduğum görüşmeye istinaden, otelimizin valiliğin karşısında olduğu, ve basında yer alan konuların asla şehirde olmadığı konusunda teyit almış bulunmaktayım, gönlünü rahat tut...
    Ayrıca; aaaaaa kızlar ne oluyor size böyle:-)))
    Anteke de sıkıntı olamaz...
    Öylesi güzellikler varki, sıkıntılara sıra gelemez...

    YanıtlaSil
  2. Sermin'ciğim MERHABALAAAAAAR.....
    Bu sabah Antakya Valiliği ile görüştüm ve 4 - 6 Ekim tarihleri arasında şehirde herhangi bir olaya izin vermemeleri gerektiğini, çünkü o tarihlerde senin şehrimizi ziyaret edeceğini ilettim. Sayın Valimiz de sağolsun, senin geleceğini duyunca, "hiç merakın olmasın, tüm şehir olarak görevimizin başındayız, sevgili arkadaşınız için tüm imkanları seferber ettik" dedi.
    Ama yine de küçük bir problem olabilir dedi. O da hava durumuna maalesef müdahale edemiyeceklerini, akşamları havanın yağışlı veya serin olabileceğini belirterek önlem almamız gerektiğini bildirdi. :))))) Artık o kadarına da katlanırız değil mi?

    Sevgili Sermin'ciğim, Figen de zaten bunu bildiği için Valiliğin dizi dibinde olan oteli ayarladı ya. :))))
    Ancak yinede her şeyi garantiye almak için Genelkurmayla ve Dışişleri ile görüşmeye çalışıyorum. Yapabilirsem o tarihler arasında Yayladağı ve Reyhanlı'daki mültecilerin başka şehirlere nakledilmelerini isteyeceğim.

    Gördüğün gibi misafirlerimizin rahatı için herşeyi yapmaya çalışıyoruz burada. Biraz da misafirlerimiz bize katkıda bulunup, içlerini rahat tutsalar çoooook iyi olacak. :)))

    SEVGİLERİMLE...

    Not: Sabah sevgili Çiğdem aradı, detaylı bilgi aldı. O'na da söylediğim gibi yanınıza yürüyüş için rahat bir ayakkabı ve serin hava için kalın giyecek almayı unutmayın lütfen.

    YanıtlaSil
  3. Merak etmeyin arkadaşlar gereken önlemleri aldık, ben mayın dedektörü getiriyorum, en önde gidip kontrol yapacağım.

    YanıtlaSil