14 Şubat 2013 Perşembe

Paylaşmak.....

Paylaşmak güzeldir. Güzeldir hayatı daha da anlamlı kılmak…. Paylaştıkça çoğalır yaşam.… Paylaştıkça yakın olur uzaklıklar.… Paylaştıkça büyür sevgimiz.… Paylaştıkça umudu katık yaparız yarınlara.… Emek demektir paylaşmak.… Umut demektir.… Yarınlarından ümidi olmayanlara sunulmuş taze bir güvendir paylaşmak….

Paylaşmak güzeldir. Ölüm ile kalım arasında ödenen en güzel bedeldir paylaştıklarımız.… Kalbimizin ürpertileri paylaştığımız sevgi ile azalır. Paylaşmak güzeldir. Muhtaçlığımızı hatırlatır bize paylaşmak.… Paylaştıkça yitiren değil kazanan oluruz. Paylaşmak güzeldir. Kâğıtlar dürülür gecenin koynuna.… Kelimeler çoğalır biz paylaştıkça.… Kelam susar, hitabı başlar sevenin sevdiğine.… Israrlı sevmelerin başı ve sonudur paylaşmak.… Kaçamadığımız duygular sığınağı olur paylaştıklarımız.… Paylaştıklarımız mükâfatı olur yarınlarımızın.…

Paylaşmak güzeldir. Uzun ayrılıklardan sonra vuslatı paylaşmak.… Cılız sözcüklerin ardından kalbe yönelen hitapları paylaşmak güzeldir.… Gözlerimizin ferini paylaşmak, hayatına el değdirmek yalnızların güzeldir…. Güzeldir paylaşmak dillerin niyazını yalnızlarla….

Güzeldir paylaşmak.… Umudu paylaşmak, hüznü paylaşmak, sevinci paylaşmak güzeldir.… Güzeldir karanlık gecelerde dolunayın ışığını paylaşır gibi paylaşmak en koyu kederleri.… Güzeldir gecenin koynunda saklanmış sevinçleri paylaşmak.… Kazandığımızın bir kısmını aktarmak ihtiyacı olana güzeldir. Yağmur bereketi iner sanki kazandıklarımıza.… Bölüştükçe artar tebessümü çehrelerin.… Artar yıldız yıldız olmuş sevinçler….

Güzeldir paylaşmak… Kardeşliği paylaşmak, dostluğu paylaşmak, hayalleri paylaşmak güzeldir. Özlemi paylaşmak, özgürlüğü paylaşmak, aldığımız havayı paylaşır gibi hayatı paylaşmak güzeldir. Tesellisi kalmamış olan biçarelerle dermanı paylaşmak güzeldir.

Güzeldir paylaştıklarımızla çoğalmak.… Çoğalırken kıyama kalkmış yüreğimizden sevgiyi de dağıtmak güzeldir. Güzeldir umudu katık yapmak yarının çocuklarına.… Efkârı dağıtmak, hazzı tarif etmek, hazanı bahara çevirmek güzeldir paylaştıklarımızla.…

Paylaşmak güzeldir, paylaşılacak duyguların azalmadıkça…...       

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder