3 Eylül 2013 Salı

03-06 Ekim 2013 Gaziantep Gezisi

Değerli arkadaşlarım,

Görüştüğümüz otellerden Gaziantep'te aynı tarihlerde düzenlenecek yiyecek-içecek festivali nedeni ile son anda iptaller oldu. Figen'in sayesinde, 4 Yıldızlı Otel Tilmen ile tek kişi 90 TL, çift kişi 140 TL. oda+kahvaltı dahil ön anlaşmaya varıldı. Kalacak kişi isimleri ve oda taleplerini bildirmemiz gerekiyor. Aşağıdaki listede değişiklik  yapmak isteyenler acilen haber verirlerse sevinirim.

- Gülçin +Müjgan ---Çift kişilik oda
- Çiğdem
- Gönül
- Figen
- Sercan
- Metin
- Cumhur
- Yılmazer
- Mehmet













http://www.hoteltilmen.com.tr/

6 yorum:

  1. Emek verenlere çok teşekkürler. Selam ve sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  2. Sevgili dostlar,
    Biliyorsunuz kızım için biz koruyucu aile idik. Kızım çalışma hayatına başlayınca, Haziran ayında kızımı nüfusumuza almak için dava açmıştım. Araya adli tatil girmiş olduğundan dava günü vermemişlerdi. Koskoca yıl içinde başka günler yokmuş gibi Mahkeme davanın 3 Ekim'de olduğunu bildirdi. O gün için çocuklar Ankara'dan Ceyhan'a gelecekler ve tüm aile olarak mahkemeye gideceğiz. Daha sonrasında nasıl bir gelişme olacak bilemiyorum. Ayrıca Mehmet'in bildiği başka bir durum da söz konusu olabilir o günlerde. Henüz bir hareket yok. O tarihlerden herhangi birinde aranızda olmaya çalışacağım. Ama tamamına katılmam mümkün görünmüyor şimdilik. Mehmet'ciğim bu nedenle benim için otele rezervasyon yapmasan iyi olur.
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sensiz Antep'in tadı mı olur, 3 Ekim olmasa da 4 Ekimde gel bekliyoruz.

      Sil
  3. Pazartesi sabah bildiriyorum isimleriiiiiiiiii...

    YanıtlaSil
  4. ARKADAŞLAR, BİLETLERİMİZİ ALDIK AMA BÖLGEDEKİ GELİŞMELER VE GÜVENLİK AÇISINDAN BİR KEZ DAHA DÜŞÜNSEK Mİ?(İLYAS KAFAMI KARŞTIRDI)

    YanıtlaSil
  5. Gönül, otel ödemelerini gittiğimiz zaman yapacağız. Duruma bakarız, olmazsa erteleriz.

    YanıtlaSil