4 Kasım 2013 Pazartesi

ÇİĞDEM VE CAFER'DEN  ÇOK GÜZEL BİR GÖSTERİ


9 yorum:

  1. Elinize, ağzınıza sağlık. yanınızda imiş gibi olduk...

    YanıtlaSil
  2. yüreğine sağlık caferciğim.

    YanıtlaSil
  3. Cafer, neden Çiğdem'in ritmine göre çalmadın? Aaaa o sana mı uyacak, tabii ki sen ona uyacak şekilde çalacaktın sazını :)
    Olmamış çok çalışman lazım çoook. :)
    Madem oraya katılamadık Sercan'cığım. Bizler de etsiz çiğköfte ile kendimizi kandıralım bari :)

    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  4. METİN NE DEMEK İSTEDİN... CAFER İLE UYUMSUZ MU ÇALMIŞIZ...ÇABUK CEVAP VER... HERKES BEĞENDİ GİBİYDİ...NUMARA MI YAPTILAR????

    YanıtlaSil
  5. METİN; BU DAHA BAŞLANGIÇ. DEVAMI GELECEK. BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN.ÖYLE DEĞİL Mİ ÇİĞDEM?

    YanıtlaSil
  6. SARHOŞ KAFAYLA SAZLARIN AKORDUNU TUTTURAMADIK ÖBÜR SEFERE DAHA İYİ OLACAĞIZ.

    YanıtlaSil
  7. Çiğdem'ciğim, ne demek! Sen gayet iyiydin, ama Cafer sana ayak uyduramamışşşşşşşşşş... ( Ne yapalım yani, katılamadığımız için kıskançlığımızdan bir kulp bulmaya çalışıyoruz burada ) O ortamda olup çakırkeyf kafayla dinlemiş olsam mest olurduk biz de.
    Cafer, uzaktayız diye yapılır mı bu bize? Ne demek "bizi izlemeye devam edin" Ooooooof of. Bakın arkadaşlar, burada doktorlarla konuştum, rakı içilerek, saz dinlenerek çiğ köfte yemek çoook zararlıymışşşşş. Yapmayın etmeyin, vaz geçin bu sevdadaaaan. Böyle ortamlar sizin için olmasa bile bizler için çoook zararlı şeylerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. :) :) :)

    YanıtlaSil
  8. Ülen metin bin km öteden bok da atmıyon mu ....pes valla gelin arkadaşım eviniz var kapı açık izin alamıyosan alam sana izin hem resmi hem de özel ;) bi dahakine inşallah hep birlikte yapcez canımsınnn

    YanıtlaSil