19 Ocak 2014 Pazar

17 -19 MAYIS İZMİR - ÇEŞME'ye GELECEK OLANLAR...ACELE EDİN... OTOBÜS KALKIYOR...

NE OLDU...KAÇ KİŞİYİZ ????

ELLERİ GÖRELİM...

KİMLER CEVAP YAZMADI BİR LİSTE YAPALIM BAKALIM.

14 yorum:

  1. Elim görülüyor mu? :))))))
    Biletimi bile aldım. :))

    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  2. Bunların hepsi uyuyor herhalde Metin sen iyi yapmışşın hadi hayırlısı...

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel bir teşhis doğrusu. :))
    Face' de gezinen arkadaşlar, buraya da uğrar mısınız? Burada yalnız kaldık.
    Hu huuuuuuuuuuu......
    Kime diyoruuuuuzzzzz :)))

    YanıtlaSil
  4. metinciğim senin bilet aldığını biliyordum zaten, sermin de yazıyor...
    BEN DİĞER ARKADAŞLARI UYANDIRMAYA ÇALIŞIYORUM, AMA...NAFİLE...GÜYA NAZİF'DE DEMİŞTİ Kİ... BLOK CAN ÇEKİŞİYOR KİMSE YAZMIYOR...ŞİMDİ KENDİSİ DE YAZMIYOR.

    YanıtlaSil
  5. 15 Ocak Çarşamba gününden beri yüksek ateş ,öksürük ve şiddetli kas kemik ağrıları çekerek bu güne ulaştım .Bugün görece daha iyiyim.Ateşim düştü,ağrılarım daha az fakat öksürük aralı devam ediyor.Havaların güzel olduğu günlerde kafeler de oturup çay içmiştim.Zannederim oradan mikrop aldım. Sizler de kendinize dikkat edin.Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  6. Arkadaşlar İzmirliler olarak çok hayati bir şeyimiz olmazsa çeşmedeyiz. Arkadaşlarımız İstanbul, Ankara, Adana dan geliyorlar. Bizler tabi ki orada olacağız giye düşünüyorum.Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  7. Nazif'ciğim geçmiş olsun. Ben de geçen hafta grip sıramı savmıştım. Demek sıra sendeymiş. :) Tekrar geçmiş olsun.

    Sevgili Müjgan, yine de buraya katılıp katılamayacaklarını belirtseler, otel rezervasyonu için çoook iyi olacak diye düşünüyorum. Çünkü bazı arkadaşlarımız daha önce günübirlik katıldılar. Sanırım Gülçin için katılımcı sayısı önemli.
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  8. Nazifciğim geçmiş olsun.
    ben de şiddetli öksürük olmuştum. şimdi iyiyim. tedavi ilacım şu ve çok başarılı tavsiye ederim. yoksa öksürük kolay geçmiyor. ZENCEFİL (TAZE ALIRSAN BLENDIRDAN GEÇİRİP---TOZ ALIRSAN DA DİREK BALLA KARIŞTIRIP, SABAH 1 ÇAY KAŞIĞI VE AKŞAM YATMADAN ÖNCE 1 ÇAY KAŞIĞI YİYECEKSİN ) KARDEŞİM.

    YanıtlaSil
  9. Geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederim arkadaşlarım.
    Zencefili daha önce denemiştim ve tadı çok acı geldiği için şu an kullanmıyorum.Ama ev de var. Çok çaresiz kalırsam kullanırım Çiğdemciğim...

    YanıtlaSil
  10. ÇEŞME TOPLANTISINA BİZ BU SENE DE GÜNÜ BİRLİK KATILACAĞIZ. GÜZEL BİR AKŞAM YEMEĞİNDE BERABER OLMAK ÇOK GÜZEL OLACAK.CAFER LE KONUŞACAĞIM.ONLARIN KATILDIĞI GÜN KATILMAK BİZİ ÇOK MUTLU EDECEK.HEPİNİZE SEVGİLERİMLE...

    YanıtlaSil
  11. Arkadaşlar uçak biletimi alacağım. Zamanlama yapmam için biraz bilgi verir misiniz? Kimler 17 sinde geliyor, kimler 18 inde gelecek? 19 Mayıs planlanan ayrılış zamanımız nedir?

    YanıtlaSil
  12. Sercan, otele 17 Mayıs Cumartesi giriş yapıyoruz, 19 Mayıs öğlen çıkıyoruz. Uçak biletimi alacağım derken Keriman gelmiyor mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gizem üniversite sınavına hazırlandığı için maalesef gelemiyor.

      Sil