27 Şubat 2014 Perşembe

Herkesi Çok Özledim !

 


Sevgili dostlarım, blogcunuz 10 gün kadar önce Mersin tarafına göreve gitti. Orada hastalandı. Ankara'ya döndükten sonra zatürre başlangıcı teşhisi ile bir hafta yattı. Halen ayakta olmasına rağmen hastalığı tam olarak geçmedi. Bunların arasında hayatı ile ilgili önemli kararlar alma aşamasını geçti, uygulama aşamasına girdi. Vücut yorgun, kafa yorgun dik durmaya çalışıyor.

8 yorum:

  1. Mehmetcim öncelikle çok geçmiş olsun.Kendine dikkat et. Hayatınla ilgili aldığın kararların hakkında hayırlı olmasını dilerim.İnşallah herşey bundan sonra yoluna girer.Yaşadığın olayların seni daha fazla üzmemesi ve yıpratmaması dileğimle tekrar geçmiş olsun diyorum.

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Mehmet, çok çok geçmiş olsun. Hayatla demiyelimde sanırım yaşantınla ilgili ciddi kararlar herhalde. Her ne karar aldıysan hakkında hayırlısı olsun. Öncelikle tüm bu kararlarını yerine getirebilmek için beden ve ruh sağlığını yüksek tutman gerekir. Yanında olamıyoruz ama gönlümüz seninle. Sevgiyle kal arkadaşım.

    YanıtlaSil
  3. MEHMETCİĞİM GEÇMİŞ OLSUN.
    HAKKINDA HERŞEYİN HAYIRLI OLMASINI DİLERİM.
    HEP MUTLU VE SAĞLIKLI OL. KENDİNE DİKKAT ET BİZLERE LAZIMSIN....YANINDAYIZ UNUTMA...

    YanıtlaSil
  4. Hastalığına üzüldüm.Umarım en kısa zamanda şifa bulursun. Hayatın hakkında aldığın kararların hayırlı sonuçlanmasını dilerim. Sağlıklı ve huzurlu günler dilerim....

    YanıtlaSil
  5. Bu konuda bişi yazmaya gerek var mı?
    Kararın her ne olursa olsun arkandayız.
    Hayatın önemli hayattaki en önemli kişi de kendisi...
    Bir arkadaşımızı yitirdik geçen yıl aniden... Bunu hep göz önünde bulundurarak üzüntü ve strese sokacak durumlardan uzak kalmalıyız herbirimiz.
    Olmuyorsa hayırlısı demek lazım. muhtemelen de daha iyisi olacağı içindir.

    YanıtlaSil
  6. Geçmiş olsun Mehmet'ciğim kendine iyi bak. Yeni kararların sana mutluluk getirsin :)) (Bizim sınıfta bir virüs mü vardı acaba????)

    YanıtlaSil
  7. Geçmiş olsun kardeşim.
    Kararlar hep daha iyi bir gelecek için alınır.
    Kararında her zaman yanındayız.
    Sermin'ciğim virüs tespitin çok hoşuma gitti :))

    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  8. VALLAHİ DOĞRU SERMİNCİĞİM...
    EMİNİM VİRÜS VARDI...

    YanıtlaSil