3 Mart 2014 Pazartesi

GÜZELLİĞİ KORUMANIN YOLLARI İLGİLİ BİŞİ....

Göz altı dokunuzu sıkıştırıp göz altı torbalarınızın oluşmasını engelleyen veya oluşmuş olan gözaltı torbalarınızı yok etmeye yarayan soğuk papatya çayı, soğuk siyah çay veya ufak buz kalıplarına dökülmüş ve dondurulmuş olan soda küpleri göz altı torbalarınıza koyarsanız hızla göz altı torbalarınızın yok olduğunu göreceksiniz

5 yorum:

  1. Teşekkürler Nazif, bizleri hep genç görmek istiyorsun herhalde biz de öyle ama ne demiş Safiye sultan 'Celladımsın ey zaman !!! ' Bu arada virüs bulaşmayan arkadaşlarımızı Allah nazarlardan korusun.

    YanıtlaSil
  2. Ben sizleri hep genç gördüm Serminciğim. Bir sabah kalktığımda aynadaki görüntüm hiç güzel değildi.Özellikle göz altlarım.Ben de internette gezindim ve bu yazıyı kendime uygun buldum. 3 gün denedim 4. gün bıraktım. Ben her zaman güzel ve yakışıklıyım dedim ve mutlu oldum. Artık göz altı torbalarım ve ben iyi geçiniyoruz. Mutluyuz.Mutlu kalın...:)))

    YanıtlaSil
  3. Sermin'ciğim, Nazif zaten sizler için yazmamış bu yazıyı, kendisi için yazmış. Sizler zaten gençsiniz. Bu gözaltı torbası sorunu için daha uzuuuun yıllar var.
    Zaten kendi deneyimlerini yazmış, da sonucunu yazmamış. :)))
    Nazif 4. gün bıraktım diyorsun. Sonuç iyi mi kötü mü? Gerçi sonunda "göz altı torbalarımla iyi geçiniyoruz" diyorsun ama.....:))))))))

    YanıtlaSil
  4. Sen cevabı vermişsin Metin....Sonuç iyi. Kabullenmek güzel...

    YanıtlaSil
  5. teşekkürler nazifciğim... torbalarımız oluştuğunda deneriz...

    YanıtlaSil