2 Nisan 2014 Çarşamba

Geleneksel Bahar toplantısı.

Sevgili Arkadaşlar.

Akbük te PATİO BEACH CLUP (Eski Fransız Tatil köyü) herşey dahil 2 kişilik odada kişi başı 55 tl. Bu fiyat mayıs ayı için geçerli. Nisan ayı için fiyat 40 tl. İsterseniz bu seneki toplantı burada olabilir. Rezervasyonu Tatil budur com sitesinden yapabilirsiniz.

Sevgilerimle. Herkese selam.

8 yorum:

  1. Arkadaşlar, Bekir'in önerisini değerlendirmenizi bekliyorum. Bu sene Çeşme'ye motive olduğumuz için ve günü birlik geleceklere daha uygun olması nedeniyle Mayıs'taki buluşmanın yine Çeşme'de olmasını, Ekim ayında da burada tekrar buluşmayı öneriyorum.

    YanıtlaSil
  2. Sanırım herkes planını Çeşme'ye göre yaptı. Bu öneriyi Ekim'de veya önümüzdeki yıl dikkate almayı öneriyorum.

    YanıtlaSil
  3. Arkadaşlar, Mehmet' in de dediği gibi İzmir'de olmalarına rağmen günübirlik gelebilen arkadaşlarımız için Akbük zor olacaktır. Buna katılmalarını beklediğimiz hocalarımız da dahil. Belki ara periyot yapılabilir.
    Ayrıca Tatil budur.com adresinde, "belirtilen tarihler için rezervasyon kapalıdır" diye bir ifade çıktı sitede. Otelin açılış tarihi de önemli tabii.
    Bir de Akbük ile İzmir Konak arasının 168 km olduğu ve araba ile en az 2 saatlik bir yolculuk olacağını da dikkate almak gerekir diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  4. Çeşme nin herkes için daha uygun olduğunu düşünüyorum.Bizim amacımız farklı yer görmek değil birlikte olabilmek. Sevgiler....

    YanıtlaSil
  5. bence de herkes planını çeşme'ye göre yaptı.
    diğer buluşmalarımızda akbük olayını planlamak lazım.

    YanıtlaSil