16 Haziran 2014 Pazartesi

DURMAK YOKKKK...EĞİTİME DEVAM...

DEĞİŞİK FABRİKALARDA STAJ MAHİYETİNDE EĞİTİMLERE DEVAM EDİYORUM ARKADAŞLAR.
GEÇEN HAFTA BİR SÜT ÜRÜNLERİ FABRİKASINDA ( tehlikeli grupta )  TAM GÜN EĞİTİM ALDIM.
BİR DE ÇOK TEHLİKELİ İŞLER LİSTESİNDE OLAN TUĞLA ÜRETİM FABRİKASINDA.

çokkkk mutluyummmmm... piyasaya çıkmadan hazırlanmak bana huzur veriyor.

7 yorum:

  1. Bravo benim arkadaşıma :)) Her şeyi en iyi şekilde başarır.

    YanıtlaSil
  2. Yolun açık olsun sevgili kardeşim.

    YanıtlaSil
  3. Çiğdem'ciğim, başarılar diliyorum. Tam teşekküllü A Sınıfı İSG uzmanı olma yolunda ilerliyorsun. Yalnız, tuğla fabrikasında çalışanların koruyucu giyimleri oldukça orijinalimiş. :)))))

    YanıtlaSil
  4. Çiğdemciğim,özellikle süt ürünleri hakkında çok kısa bilgi verirsen sevinirim.Malum Arca'nın gelecekteki mesleği olacak. Kimleri işe alıyorlar? Gittiğin fabrika hangisi? vs.vs.
    Sevgilerimle.....

    YanıtlaSil
  5. METİNCİĞİM , TUĞLA FABRİKASINDA TÜM ÇALIŞANLARA EĞİTİM VERİLDİĞİ VE KKD' (kişisel koruyucu donanımlar) zimmetlenip dağıtıldığı halde kullanmıyorlar. hayatlarını hiçe sayıyorlar bana bişi olmaz havasındalar. her daim uyarıyoruz ...ama farketmiyor... YURDUM İNSANI... BÖYLE...

    NAZİFCİĞİM, BALKAN SÜTE GİTTİM. ÇOK HİJYEN VE ÇOK BAŞARILI BİR FABRİKA. KİMLERİ İŞE ALIYORLAR BİLMİYORUM. AMA YEĞENİM MEZUN OLANA KADAR BU KONUDA ÇALIŞMALAR YAPARIM.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çiğdemciğim teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. İnternet'ten baktım Torbalı'daymış fabrikaları.Şimdiden araştırmakta fayda var.

      Sil
  6. Sevgili İSG uzmanım. Öyle KKD leri verdik, ama giymiyorlar yooook. Giyilmesini sağlamanız gerek. Bir iş kazasında, "biz verdik, ahanda zimmet formları" olmuyor. Kanunen KKD lerin bizzat kullanılması ve kullandırılması şart. :))))) Yani hatırlatayım dedim.......:)))))))

    YanıtlaSil