14 Haziran 2014 Cumartesi

Malikaneye baskın böyle yapılır:-)



13 yorum:

  1. Şimdi orada olmak vardı. Hepinize kucak dolusu sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Malikaneye baskın yapan çete sayısında artış olmuş. :))))
    Herkese çok çok çok çok çok selamlaaaaar. (. Hadi şu Ankara'dan gelene de olsun bari. )
    :))))))))))

    YanıtlaSil
  3. Herşey çok güzeldi herkese teşekkürler..

    YanıtlaSil
  4. GELEMEYEN ARKADAŞLAR ÜZÜLMESİN... HEPİNİZİ TEK TEK VE ÇOK GÜZEL ANDIK.

    YanıtlaSil
  5. Sizler güzel güzel eğlendiğinizde, bizim gibi uzakta olanlar da resimlere bakıp eğlendik, inanın. Hele telefonla canlı katılımda bulunmak başka bir güzeldi. :)
    Herkese sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Metincan,
      her ne kadar fiziksel olarak yanımızda değilsen de her an seni anarak gönülden yanımızda olduğunu biliyorsun. Bununla da yetinmeyerek durumdan birebir haberdar ettik seni. Biraz değişik bir yöntemle azıcık kandırmış da olsak senin alınmayacağını ve hatta keyif alacağını bildiğimiz için yaptık bu oyunu sana... Kızlar biraz üzüldüler seni kıskandırdığımızı düşünerek ama öyle olmadığını en iyi sen biliyorsun. Maksadımız kıskandırmak değil sadece varlığının yanımızda olduğunu sana göstermekti. Sen grubun AS elemanısın... Her yerde her zaman yanımızda gönlümüzdesin. Aradaki mesafe sorun değil... Bu benim düşüncem blogçu belki sana nispet yapmış olabilir ;)

      Sil
  6. Cumhur'cuğum, gerçekten o kadar keyif aldım ki anlatamam. Öylesi güzel bir ortamda aklınıza gelmem bile benim için çok değerli. Kandırılmamı ayrı tutarak ( Ki bu blogcunun başının altından çıkmıştır eminim. ) sizlerle telefonla da olsa beraber olmanın tadını çıkardım. Resimlerde de sizler de günün tadını çıkardığınızı gördüm. Keyfiniz bol olsun. Ne güzel yapıyorsunuz, arada bir birlikte olmak için program yapmanız ve bunu gerçekleştirmeniz çok hoş. Eeee o güzel sohbetlerinizde anılmak da ayrı bir güzel. Sürprizlere her zaman açık olduğumu biliyorsun. Aranıza katılmayı gerçekten ne kadar istesem de aradaki mesafe ve yaşam şartları buna engel olduğundan, bu gibi sürprizleri her zaman beklerim. Sizler böylesi güzel toplantılarınızı yapın, ben de telefonla da olsa uzaktan katılırım. Gönlümüz bir, aradaki mesafelerin hiç önemi yok. Bu arada sana da iyi yolculuklar diliyorum. Sağlıcakla git, sağlıcakla dön.
    Herkese derin sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  7. METİNCİĞİM, toplantımızda senin çok istediğin bir şeyin gerçekleşmesi üzerine planlar yaptık. şimdiden uçak bileti, izin v.s ayarla. Cumhur'un dönüşüne denk getiririz bu buluşmayı yani ekim 2. haftası olabilir. NEYMİŞŞŞŞ NEYMİŞŞŞ DEDİĞİNİ DUYAR GİBİYİMMMM... HADİ SENİ DAHA FAZLA MERAKTA BIRAKMAYAYIM....

    Tabikiiii bu planımızı CAFER VE HESNACIĞIM SAYESİNDE BAŞARABİLİYORUZ....( onlardan başka YÜREKLİ ÇIKMADIĞI İÇİN...İÇİMİZDEN...)
    Cafer tavşanları kesecek, Hesna yüzecek ve temizleyecek ve pişirecek ve hatta böreğini de yapacak... NE CEVHERLER VE YÜREKLİLER VE DE BECERİKLİLER VARMIŞ ARAMIZDA DA HABERİMİZ YOKMUŞŞŞŞ...
    HERKES DAVETLİ ARKADAŞLAR...HEPİNİZE SEVGİLERİMLE...

    YanıtlaSil
  8. çiğdemcim, Cafer'in patlıcan kebabı da olacak malikane. Arkadaşlar ekimde tavşan ve kebab partileri var bekleriz

    YanıtlaSil
  9. Arkadaşlar patlıcan kebabının üzerine künefe çok iyi gidiyor.şöyle antakya işi ne dersin metin senden ekim ayında bir süpriz bekliyoruz künefelerinle çık gel.blokcu gibi bir süprizde sen yap

    YanıtlaSil
  10. Metin bir süprizde bizden (gerçi buradakilerin haberi var)işin içinde içli köfte de var haberin olsun.Benden söylemesi şimdiden planlarını yap.

    YanıtlaSil
  11. Ama bu, ama bu....... Bana yaptığınıza "mahalle baskısı" denir, değil mi? Of, of, of mönüye baaaak!!!! Şimdiden o tarih için söz veremiyorum, ama aranızda olmak için her şeyi yapacağım, inanın.
    Sevgilerimleeeeeeeeeee.......
    Tavşan haaaa, İçel'i köfte haaaa bana yapılmaz buuuuu :))))))

    YanıtlaSil
  12. SEN İSTEDİNNNNN OĞLUMMMM... TAVŞAN DA YAHNİDE.... KARAKIZI YİYELİM DEEE ... AL İŞTE SANA PROGRAM... HEM KESEMEM DİYON... HEM DE YEMEK İSTİYONNN... İŞTE KESEN VAR TEMİZLEYİP PİŞİREN VAR...SANA DÜŞEN GELMEK VE YEMEK... NE ŞANSLISIN LEEE...

    YanıtlaSil