18 Temmuz 2014 Cuma

DENİZ VE ULAŞTIRMA BAKANLIĞININ GÜZELBAHÇE LİMAN İNŞAATINDAYIZ

MEHMETCİĞİM İLE SONDAJ KONTROLÜNDEYİZ.

6 yorum:

  1. Sayın İSG uzmanım, çalışanlan KKD kullanıyorlar mıydı? İş İzinleri var mıydı?
    Çalışma ortamı şeritle çevrilmiş miydi?
    İş tulumu falan göremedim, öyle arkadaş torpili mi yapılıyor yoksa? :))))))))
    Kıskandım sizi..
    Sevgilerimle....

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Metinciğim,
    söylediğin her konuda eleştirilerimi ve uyarılarımı , taşeron sondaj firmasının sorumlu mühendisine ilettim. Bu konulardaki sorumluluk Mehmette değil , ihaleyi alan liman müteahhidinde ve onun mühendisi de oraydı. gerekenleri söyledik. torpil filan yok yaniiii...

    Kıskanmanız için koydum bu resimleri zaten....

    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  3. 4 gün kadar sondaj işine gittim İzmir'e ama akşam 8-9'a kadar sahadan çıkamadık. Makinanın ağır ilerleyişi programlarımı aksattı. Yoksa İzmir'deki tüm arkadaşlarımla bir Kordon programı hayal etmiştim. Kısmet değilmiş, bir daha ki sefere inşallah, kusura bakmayın.

    YanıtlaSil
  4. Ben anlamam, burada bir arkadaş torpili görülüyor :)))) Mehmet sorumlu olmasa o sahaya girememeli, girdiğine göre gerekli iş kıyafetleri ve bareti olmalı. Değil mi ama? :)))
    Mehmet'in Ayağındakiler de ne? Diyecektim ama bir de ne göreyim?
    Sayın İSG uzmanım, senin ayağındakiler de yani, cık cık cık. :)))))))
    O İSG kurallarına uygun olmayan adamı derhal uzaklaştır oradan, bir daha İzmir' e gelmesine de izin verme, yasakla, men et. Aklı başına gelsin. Gitsin biraz da doğuda çalışsın. İzmir'de çalışmak için 3-5 yıl İç Anadolu, Güneydoğu Anadolu, Doğu tecrübesi edinsin. Ne bu ya? Bu müdürlük sadece İzmir'e mi bakıyor? Çekmiş birkaç fotoğraf Anadoludan, eeee sürekli Ayvalık, Foça, İzmir de İzmir. Beni bu fotoğrafı Çalışma Bakanlığına göndermeye zorlamayın bakiim. :))))))))))

    YanıtlaSil
  5. anlaşıldı.... birisiii, kıskançlık krizine girmişşşş...

    YanıtlaSil