26 Ocak 2012 Perşembe

SİZLERE ,,, TEKİR' CİĞİMDEN BAHSETMİŞMİYDİM????

CİNSİ TEKİR VE ADINI DA TEKİR KOYDUM.
YAKLAŞIK 7 AYLIK, BİZİM BALKONDA YAŞIYOR VE BENİ ANNESİ BELLEDİ.
BALKONDAKİ KOLTUĞA OTURDUĞUM ANDA GELİP KOLUMUN ALTINA GİRİYOR, MIRIL DA MIRIL YAPIP, KENDİSİNİ SEVDİRİYOR. BENDEN BAŞKA HERKESTEN KAÇIYOR. ÇOK YABANİ.

5 yorum:

  1. BU RESMİNİ ZOR BELA ÇEKEBİLDİM, MAKİNAYI GÖRÜNCE SAKLANIYOR. GÖZLERİ YEŞİL, ÇOK SEVİMLİ...

    YanıtlaSil
  2. Hayır daha önce bahsetmemiştin Tekir'den. En son timsahlarla fillerin resimlerini koymuştun. Bacaklarındaki çizgilere bayıldım :)

    YanıtlaSil
  3. Hangi kapıyı çalacaklarını gayet iyi biliyorlar. Koca Maşukiye'de başka kim organik besliyor, başka kimin kolunun altına girip anne bellerse karnı doyar? Akıllı hayvana saygı duyulur ancak :)))

    Bana bak Tekir efendiiii!!!! Organiklere sakın dokunayım deme, onlar Nazif'le biziiiim. Şimdiden uyarayım da sonradan aramız bozulmasın. :=)

    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  4. METİN DAYISI, ORGANİKLERE DOKUNMAK BİR YANA , ŞİMDİLİK ONLARDAN KORKUP KAÇIYOR. KISACASI ORGANİKLER SİZLERİ BEKLİYOR.

    YanıtlaSil
  5. Sen gene de o Tekir midir nedir, ona dikkat etmeni tavsiye ederim. Kedileri tanırım biraz :) Önce öyle hareketler yaparak senin güvenini kazanırlar, amaaaaaaa fırsatını buldular mı?????? Eğer o organiklere bir dokunursa, üzerine yattığı süpürge ile................... :)))))))

    Bilmem anlatabildim mi TEKİİİİR!!!!!

    YanıtlaSil