26 Ocak 2012 Perşembe

Yine çok güzel yazmışsın yüreğine sağlık Murat. Seninde kedin pek güzelmiş Çiğdem'ciğim ufak çapta bir hayvanat bahçesi oluşturdun vallahi çok imreniyorum sana. Bu arada sağlık durumun ne oldu Mehmet hiç bahsetmedin unuttuk zannetme... Sen nerelerdesin Nazif epeydir sesin çıkmıyor Figen'ciğim seninde ses verin bakayım.

8 yorum:

  1. Sevgili Sermin,bu aralar hiç tadım tuzum yok.Annemin katarakt ameliyatları ile bir süredir meşgulüz.Sağ göz iyi oldu.Sol göz biraz annemi zorladı.Göz tansiyonu yükseldi ve iki gün şiddetli ağrı yaptı.3-4 günde bir kontrole götürüyoruz.Bu hepimizi yordu.Yarın tekrar kontrole gideceğiz.Yorgunum ve hiç havam yerinde değil.Blogu izliyorum ama yazacak gücü kendimde bulamıyorum.
    Hepinize sevgilerimi gönderiyorum.....

    YanıtlaSil
  2. Geçmiş olsun Ciğer's, ben de bir süredir blogda görmeyince şubat tatilinde bir yerlere gittiniz diye düşünmüştüm. Geçmiş olsun kardeşim, lütfen selam ve sevgilerimi ilet ellerinden öptüğümü söyle.

    YanıtlaSil
  3. Nazifcim çok geçmiş olsun.İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur.Selam ve sevgiler....

    YanıtlaSil
  4. Arkadaşlar Figen'in annesi de bir operasyon geçirmiş. Geçmiş olsun Figen.

    YanıtlaSil
  5. NAZİFCİĞİM GEÇMİŞ OLSUN, ANNENE HÜRMETLERİMİ İLETİRSEN SEVİNİRİM. ŞİMDİ DURUMU NASIL?

    FİGENCİĞİM SİZLERE DE GEÇMİŞ OLSUN NE ZAMANDIR SESİN ÇIKMIYORDU, NE OLDU ANNENİN NESİ VAR, UMARIM EN KISA ZAMANDA İYİLEŞİR.

    HEPİNİZE ESENLİKLER DİLERİM.

    YanıtlaSil
  6. Sağolun sevgili arkadaşlarım.
    Doktorun tavsiyesi ile zannederim zamanı da geldiğinden Aralık ayının son haftasından itibaren annemin katarakt ameliyatlarını sırasıyla yaptık.İkinci gözün kataraktı daha kalın olduğu için ve ameliyat esnasında yükselen göz tansiyonu dolayısıyla annem iki gün süren şiddetli ağrıya maruz kaldı.Sonraki günlerde tansiyonu düşürmek için çok çaba sarf ettik.Çok şükür tansiyon düştü ama gözün arkasında bir ödem den dolayı şimdide ödemi yok etmeye yönelik tedavi uygulanıyor.Her şey doğru giderse 20 gün sonunda annem daha iyi olacak.Tabii bütün bu günler boyunca Özlem ve ben hastaneye gidip gelmeler,kontroller derken hem yorulduk hem de psikolojimiz sarsıldı.Bugün yine kontrole gittiğimizde nispeten iyi haberler veren doktorumuz moralimizi yükseltti.Bunun üzerine bu yazıyı yazabiliyorum.
    Hepinize güzel temennileriniz için teşekkür ederim.
    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  7. Nazif'ciğim,
    Anne ve babalarımızın sağlıklarının ne kadar önemli olduğunu şimdiki yaşlarda daha iyi anlıyoruz. Bizim kuşak hem çocuklarımızın, hem de büyüklerimizin sağlıkları ile ilgilenmek durumunda. Bu da maalesef hem bedenen, hem de psikolojik olarak oldukça yorucu oluyor. Herkes ilgiyi bizlerden bekliyor.
    Geçen ay ben de babama bir operasyon yaptırdım. Kafasında bir kist oluşumu vardı, onu aldırdık. Hastahanelerde koşuşturmanın, ağrılarındaki çaresizliklerimizin ne kadar zor olduğunu bir kez daha anladım. İnsan herkesin hep sağlık ve sıhhate olmasını istiyor, ama herşey de insanlar için. Aman moralimizi yüksek tutalım.
    En kısa zamanda sağlık ve sıhhatlerine kavuşmaları dileğiyle...

    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  8. Size de geçmiş olsun Metinciğim.
    Bir çoğumuz günlük dertlerimizi ve telaşlarımızı yazmıyoruz genellikle.Ama bir süre blogdan ayrı kalınca arkadaşlarımız merak ediyor.O zaman buraya yazıp haberdar ediyoruz arkadaşlarımızı.Derdimizi paylaşabileceğimiz bir blogumuz olduğu için mutluyum.Hayatı paylaşan tüm arkadaşlarıma sevgi ve saygılarımla...
    Tekrar geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum sevgili Metin.

    YanıtlaSil