25 Aralık 2013 Çarşamba

kızlar canlanın bakayım yazın birşeyler  iyimisiniz hoşmusunuz  bari nasıl olduğunuzu bilelim....

24 Aralık 2013 Salı

17-19 Mayıs 2014 Çeşme

Çeşme'de, 17-19 Mayıs tarihleri arasında toplanılması çoğunluk kararı çıkmıştır. Dışarıdan gelecek olanlar, bu ay içinde uçak biletlerini  daha ucuza alabileceklerinden, cuma gününe kadar olumlu-olumsuz görüşlerinizi yazınız. Nazif'in dediği gibi bloğun can çekişmesi, ileride toplantılarımızın da katılımının düşmesine neden olacaktır. Herkesten görüş bekliyoruz. Katılıp katılamayacağınızı, kaç kişi geleceğinizi, oda isteğinizi belirtmenizi bekliyor hepinize sevgilerimi gönderiyorum.

21 Aralık 2013 Cumartesi

BİR İKİ KİŞİNİN ÇABASI İLE CAN ÇEKİŞİYOR ....

NE ACI !!!! BLOGUMUZ ARTIK ESKİSİ GİBİ DEĞİL...SICAK SIMSICAK BİR PAYLAŞIM YERİYDİ ... ŞİMDİ SOĞUK BİR YER OLDU....DEMEK Kİ HER ŞEYİN BİR SONU VARMIŞ !!!

14 Aralık 2013 Cumartesi

12 Aralık 2013 Perşembe

Çeşme 2014'e Doğru

Sevgili arkadaşlarım,

Gülçin ile henüz bu konuda görüşmedim ama yavaş yavaş program yapmamız gerekiyor. Ocak ayına kalmadan uçak biletlerimizi indirimli alabiliriz. Aşağıda da görebileceğiniz gibi; pek tartışmaya yer bırakmayacak şekilde, pazartesiye gelmesi nedeniyle 19 Mayıs uygun görünüyor. 17 Mayıs giriş, 19 Mayıs çıkış şeklinde ayarlanabilir. Tabii öncelikle Gülçin'in görüşleri bizi yönlendirecek. Lütfen görüşlerinizi paylaşın ve bir an önce bir program yapalım. Sevgilerimle...

1 Aralık 2013 Pazar

ÖLÜM HER ZAMAN ACI VERİR.SEVGİLİ İLYAS-GÖNÜL VE SEVGİLİ ÇOCUKLAR SİZLERE SABIR DİLİYORUM.ALLAH RAHMET EYLESİN...

SEVGİLİ İLYAS ve GÖNÜL,

Başınız sağolsun. Acınızı yürekten paylaşıyorum. Allah rahmet eylesin.

Sevgili İlyas'ın babası, Sevgili Gönül'ün kayınpederi vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazını müteakiben kaldırılacaktır. İlyas'a, Gönül'e, çocuklarına baş sağlığı diliyorum.