27 Aralık 2014 Cumartesi

NAPIIIYOSUNUZZZ BÖÖLEEE.... HOOOHHH...DİYE... ANLAMADIM.



ÇEŞME-2014---VİDEOLARA  DEVAM...ÇİDO - 2 -

7 yorum:

  1. YAAA...OOLUM BAK...Bİ DAHA SÖYLÜYORUMMM... ŞU VİDEOLARI YÜKLEMEK ÇOK UZUN SÜRÜYORRR... DAHA KOLAY BİR YOLU VARSA SÖYLEYİN LÜTFENNNNN... SESİM GELÜÜRRR Mİ?

    YanıtlaSil
  2. Dua et sadece HOH demişler :))

    YanıtlaSil
  3. Bu videoları uzun sürede yüklemenin sebebi,blog'un yapısı gereği tüm videolar .flv veya .flash format'ına dönüştürülüyor.Çünkü çekmiş olduğun videolar muhtemelen .Avi veya yeni nesil kameralarda mpeg.4 yani HD formatında.Bu formatlar çok yüksek yer kaplar.Bu yüzden blog videoları yüksek boyuttan düşük boyuta indirmek için işlem uyguluyor sonrada bloga yüklüyor. Tabii bu da uzun bir zaman sürüyor.Eğer çok beklemek istemiyorsan sen önceden bu videoları format değiştirme programları vasıtası ile .flash formatına dönüştürüp sonra yüklersin.O zaman daha çabuk yüklenir. Sevgilerimle....

    YanıtlaSil
  4. sağ ol Nazifciğim...deee.... o dediğini nasıl yapacağım cancazımmmm ???

    YanıtlaSil
  5. Çiğdoş, makina ile çektiğimiz videolar HD olduğu için yüksek kapasiteli. Nazif'in de dediği gibi önce boyutlarını küçültmek lazım ama onu da sen yapamazsın. Yeni taşındığımız için ana bilgisayarımı daha halen kuramadım. Şimdilik tabletle idare ediyorum. Bana biraz zaman verir ve videoları gmail adresime gönderebilirsen ben burada onları istenilen ölçülerde küçültüp sana geri gönderirim sen de onları rahat rahat yükleyebilirsin. Ama dediğim gibi biraz zamana ihtiyacım var. Sistemimi kurduğumda sana haber veririm arkadaşım. Haaa bu arada Mehmet'in zamanı varsa o da sanırım yardımcı olabilir. Tabii elinde uygun programının olup olmadığını bilmiyorum.
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  6. Ben de maalesef tabletten videoları izleyemiyorum. Bu IPad denen şey çok gıcık bir aletmiş. :)))))) her şeye kapris yapıyor. :))))

    YanıtlaSil